139
ks
Novinka
Bonnat Cejlon 75% hořká čokoláda 100 g

Bonnat Chocolate
CEJLON
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 46 ks
dřevité
Tóny
Silná
Intenzita
exotické ovoce, dřevo
Dochuť

Milovníci čokolády Bonnat s námi budou určitě souhlasit, že jsou jejich tabulky extrémně jemná záležitost a i proto jsou tak oblíbené. Jinak tomu není ani u této tabulky z Cejlonu ze Srí Lanky. Čokoláda je "vyleštěná", má chuťový nádech tropického ovoce a dřevitou dochuť s jemnými kouřovými tóny.

139
121 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Srí lanka
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Bonnat Chocolatier, Katalogové číslo: 3700152400037 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr. Obsah kakaa min. 75 %. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2501/603 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29,65 g
Sacharidy
42,6 g
    z toho cukry
25,9 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8,8 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Bonnat Chocolatier

Malá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii založená roku 1884. Od roku 1919 zásobuje čokoládou francouzské kolonie v Africe, Indočíně a Asii.

U nás je známá především svými mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaa. Vznikne tak krémová hořká čokoláda, která postrádá hořkost a kyselost typickou pro hořké čokolády, ale ponechává si bohaté tóny tradiční hořké čokolády.

Čokoládovna Bonnat nakupuje kakaové boby z nejlepších plantáží. Ve svých tabulkových čokoládách řady „single-origin“ nepoužívají emulgátory (sojový lecitin) a dokonce ani přírodní vanilku. Výsledkem je čistá čokoláda s bohatou a barevnou škálou chutí.

Všechny čokolády od Bonnat Chocolatier

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST