Vytisknout Přidat do oblíbených Sdílet na facebooku

Bonnat Lait aux Amandes 55% mléčná čokoláda 100g

Bonnat Lait aux Amandes 55% mléčná čokoláda 100g - Vysokoprocentní - 55% - mléčná čokoláda s mandlemi. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka po ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu.

Kategorie produktu: Tabulková čokoláda
Výrobce: Bonnat Chocolatier, Francouzská čokoláda
Kód produktu: 3700152400143

Vysokoprocentní - 55% - mléčná čokoláda s mandlemi. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka po ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu.

Dostupnost:
Skladem
24hod Expedice:
do 24 hodin
Cena s DPH:
179 Kč
Bez DPH:
156 Kč
 ks 

Koupí můžete získat: 3 bobyKakaový bob (?)

Sbírejte s námi kakaové boby!
Každý registrovaný zákazník může využít věrnostního programu a získat slevy na své další nákupy na www.cokolada.cz!
Více informací se můžete dozvědět zde



Podrobnosti Zeptejte se Doplňkové produkty

Bonnat Lait aux Amandes je mléčná čokoláda s vysokým obsahem  (65%) kakaových bobů, která má v sobě výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, a také hladivou sametovost čokolády mléčné. Její chuť doplňují kousky výborných mandlí.

Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, mandle (10%). Obsah kakaové sušiny min. 55 %.

Nutriční hodnoty (na 100g): Energie: 2611 kJ (630 kcal), tuky 49,4g - z toho nasycené mastné kyseliny 30,27g, sacharidy 40,5g - z toho cukry 33,2g, vláknina 0g, bílkoviny 7,9g, sůl 0,12g

O čokoládovně Bonnat:
Příběh čokoládovny Bonnat se začíná psát již roku 1884, kdy si Félix Bonnat založil podnik v městečku Voiron v jihovýchodní Francii. Od roku 1919 zásoboval čokoládou francouzské kolonie v Africe, Indočíně a Asii. Roku 1956 přebral firmu Raymond Bonnat, vnuk Félixe Bonnata. Vystudoval School of Chocolatiers v Bazileji a se svou ženou Nicole a dvěmi ze svých čtyř dětí - Cécile a Stéphane - pokračuje v rodinné tradici. Čokoládovna má okolo 30ti zaměstnanců, přesto dosáhla světového ohlasu.

Čokoládovnu Bonnat proslavily především 2 oblasti výroby: široká řada 75% plantážních hořkých čokolád a také unikátní 65% vysokoprocentní mléčné čokolády.

V Bonnatu velmi dbají na použité ingredience. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Na výrobu čokolády používá pouze kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného.

Hmotnost: 100g

 

Máte-li dotazy, kontaktujte nás

Možnosti plateb: VISA Electron VISA MasterCard Maestro

Verified by VISA MasterCard SecureCode


© 2019, všechna práva vyhrazena cokolada.cz   |   Facebook  |  mapa stránek