10
ks

Feitoria do Cacao
PERU MARANON
72% dark chocolate 50 g

Skladem 10 ks   When will you deliver the goods to me?
Květiny, ovoce
Tones
Silná
Intensity
Earl gray, jasmín
Aftertaste

This chocolate bar is made with Peruvian beans from the Maranon region, which are one of the original rare varieties. The cocoa beans grow at altitudes above 1000m above sea level and 40% of the local crop are white cocoa beans with complex fruity flavours. Chocolates made from these cocoa beans have aromas of orange blossom, sandalwood, earl gray or red wine. A delicious chocolate is waiting for you in the box

10
9 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Peru
Beans origin
portugal
Manufactured


Maker: Feitoria do Cacao, EAN: 5600266139053 Weight: 50 g, 100 g = 20,00 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa min.: 72 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2473/596 kJ/kcal
Fats
45 g
    of which saturated fatty acids
29,2 g
Carbohydrates
36,4 g
    of which sugars
29,2 g
Fiber
7,9 g
Proteins
7,4 g
Salt
0,02 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani PERU MARANON od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Discover chocolate maker

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

More chocolate from Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST