10
ks

Feitoria do Cacao
SAO TOME & FLOR DE SAL DE AVEIRO
72% dark chocolate with salt 70 g

Skladem 9 ks   When will you deliver the goods to me?
Kakao, sladkost
Tones
Silná
Intensity
Mořská sůl
Aftertaste

The St. Thomas cocoa bean chocolate bar will delight you with its smoothness and natural sweetness, which is beautifully complemented by Fleur de Sel sea salt. In the chocolate, you will find flavour notes of fresh ripe fruit. Enjoy.

10
9 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Costarica
Beans origin
portugal
Manufactured


Maker: Feitoria do Cacao, EAN: 5600266139046 Weight: 50 g, 100 g = 20,00 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sůl Fleur de Sel. Obsah kakaa min.: 72 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2417/582 kJ/kcal
Fats
43 g
    of which saturated fatty acids
25,9 g
Carbohydrates
37,6 g
    of which sugars
28,4 g
Fiber
8,1 g
Proteins
7,5 g
Salt
0,36 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani SAO TOME & Flor de Sal de Aveiro od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

More chocolate from Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST