Feitoria do Cacao
SOLOMAO MAKIRA
100% hořká čokoláda 50 g

Není skladem
Olivy, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, trnky
Dochuť

Šalamounovy ostrovy je seskupení šesti hlavních ostrovů a zhruba tisícovky drobných malých ostrůvků, korálových či vulkanických. V tropických lesích tu rostou vynikající kakaové boby. Tato tabulka je vyrobena z kakaa z malého ostrova Makira a Vella Lavella. V chuti této 100% tabulky najdete tóny oliv, kešu ořechů, smetany a velmi intenzivní citrusové tóny. Každý milovník 100% tabulek by tuhle rozhodně neměl vynechat.

209
187 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 1500 Kč balení Original Beans knoflíků 100 g zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Šalamounovy ostrovy
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139114 Hmotnost: 50 g, 100 g = 418,00 Kč

Složení

kakaové boby ze Šalamounových ostrovů. Obsah kakaa min.: 100 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2580/624 kJ/kcal
Tuky
54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
34,7 g
Sacharidy
21,2 g
    z toho cukry
1,6 g
Vláknina
12,8 g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani SOLOMAO MAKIRA od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST