Feitoria do Cacao
BRANCO
45% bílá čokoláda 50 g

Není skladem
Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel, ořechy
Dochuť

Pro milovníky bílých čokolád tady máme tabulku s mlékem z azorských ostrovů. Vulkanická místní půda a mírné klima velmi ovlivňuje chuť místních kakaových bobů. Čokoláda má krásně plnou krémovou chuť, příjemnou sladkost a dochuť po ořechách. Doporučujeme napárovat s kávou nebo zeleným či černým čajem.

198
177 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem



Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139091 Hmotnost: 50 g, 100 g = 396,00 Kč

Složení

kakaové máslo, třtinový cukr, odstředěné a plnotučné sušené mléko. Obsah kakaového másla: min. 45 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2574/620 kJ/kcal
Tuky
48 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
32,3 g
Sacharidy
37,6 g
    z toho cukry
34,4 g
Vláknina
2 g
Bílkoviny
8,4 g
Sůl
0,31 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani BRANCO od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST