Bio
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus
MADAGASKAR CRIOLLO 100%
100% hořká čokoláda 100 g

Není skladem
Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

100% Criollo - není co řešit. Nechte rozpustit v ústech a ochutnáte kakao v té nejčistší formě. Plná, intenzivně, ale únosně, hořká chuť se šťavnatě ovocnými tóny. Kvalita je to pravé slovo :-)

199
178 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno

100% tabulka v nejčistší formě. To znamená, že není přidaný žádný cukr. Je vyrobena z kakaa vysoké kvality původem z údolí Sambirana (Madagaskar).



Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085328037 Hmotnost: 100 g, 100 g = 199,00 Kč

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 99 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2637/639 kJ/kcal
Tuky
56 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
36 g
Sacharidy
16 g
    z toho cukry
1 g
Vláknina
g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Willie's Cacao

Pure Gold 100% - Sur del Lago

100% hořká čokoláda 40 g
104
Do košíku
ks