189
ks

Francois Pralus
MÉLISSA
45% mléčná čokoláda 100 g

Skladem 24 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Med
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Bronzové umístění na Academy of Chocolate 2013. Poznejte vyvážené aroma s tóny medu a karamelu. Bude to to nejlepší, co jste kdy ochutnali. Vysokoprocentní mléčná čokoláda je vyrobena z madagaskarského kakaa odrůdy Criollo.

189
169 Kč bez DPH
ks
Při objednávce nad 1500 Kč balení Original Beans knoflíků z bílé čokolády 100 g zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320154 Hmotnost: 100 g, 100 g = 189,00 Kč

Složení

cukr, kakaové máslo, sušené mléko (25 %), kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 45 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2368/570 kJ/kcal
Tuky
39 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
41 g
    z toho cukry
39 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,19 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Mélissa od Francois Pralus není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
CH&L 70% hořká čokoláda GRANÁT. JABLKO BIO 80 g

Chocolate & Love

Granátové jablko

70% hořká čokoláda s granátovým jablkem 80 g
119
Do košíku
ks