115
ks
Akce
Expirace
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
-32% Francois Pralus 75% hořká čokoláda Nikaragua 100 g

Francois Pralus
NIKARAGUA
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 10 ks

Akční cena, minimální trvanlivost do 5. 6. 2022 Tajemství této tabulky čokolády spočívá v použitých kakaových bobech, které jsou odrůdy Trinitario z Nikaraguy. Výsledná chuť tabulky je svěží mátová a lehce kořeněná.

169
115
100 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085327450 Hmotnost: 100 g, 100 g = 115,00 Kč

Složení

kakaová hmota, cukr, čisté kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin (GMO free). Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus