169
ks
Novinka
Francois Pralus Brazílie 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus
BRAZÍLIE
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 16 ks
Čokoládu pod stromeček? 🎄 Aktuální rychlost doručení:
Osobní odběr Praha 6 ihned
Osobní odběr Praha 1 zítra na prodejně
Doručení Zásilkovna do 2 dnů
Doručení GLS a ČP do 2 dnů

Tato tabulka čokolády je vyrobena z brazilského kakaa z plantáže Monte Alegre v Itacaré, kakaovníky zde rostou v okolí řeky Rio de Contas, jižně od Bahie. Tato řeka protéká přímo „chapada diamantina“, historickou oblastí v centru města Bahia. Odrůdy Forastero a Cacao Badaro zde mají téměř stoletou tradici pěstování.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085325630 Hmotnost: 100 g, 100 g = 169,00 Kč

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179