169
ks
Novinka
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Francois Pralus Ekvádor Arriba 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus
EKVÁDOR ARRIBA
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 30 ks

Tato tabulka je vyrobena ze slavné odrůdy "Nacional Ecuador", které se také nazývá Arriba. Občas je kvalitou přirovnávána ke Criollu. Kakaové lusky jsou velké a mají výrazné taniny. Pralus vybírá své boby v oblasti Buena Fe Los Rios Province.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320086 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179