Prodej skončil

Francois Pralus
FORTISSIMA EKVÁDOR
80% hořká čokoláda 100 g

"Fortissima" je italský a francouzský výraz pro "sílu". Tato tabulka obsahuje 80 % kakaa. Jde o blend, tedy o mix ekvádorských bobů odrůd Criollo, Trinitario a Forastero.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320123 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 80 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2475 g
Tuky
47 g
z toho nasycené mastné kyseliny
30 g
Sacharidy
27 g
    z toho cukry
18 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus