Prodej skončil

Francois Pralus
INDONÉSIE CRIOLLO
75% hořká čokoláda 100 g

Ostrov Jáva v Indonésii je velmi vyhlášeným místem s vysoce kvalitními kakaovými boby, které pocházejí z Criollo kakaových stromů, které sem v 17. století dopravili Španělé, při svých objevitelských plavbách. Jávské boby mají svou charakteristickou chuť, která se odvíjí od oblasti, sklizně, fermentace a sušící metody. Čokoláda má výrazné kouřové aroma a chuť.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Indonésie
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320062 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaa: min. 75 %.  Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus