169
ks

Francois Pralus
MADAGASKAR CRIOLLO
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 10 ks
Maliny
Tóny
Silná
Intenzita
červené hrozny
Dochuť

Madagaskar je oblíbeným místem tohoto čokolatiéra. Vybírá kakaové boby z oblasti Ambaja v regionu Sambirano, kde v hojném počtu rostou kakaovníky odrůdy Criollo. Čokoláda má vyváženou nakyslou chuť s ovocnými a květinovými tóny.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320079 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaové sušiny min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagaskar Criollo od Francois Pralus není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Great Taste Awards ***

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Mélissa

45% mléčná čokoláda 100 g
169

Bonnat Chocolate

Lait aux Amandes s mandlemi

55% mléčná čokoláda 100 g
179

Amedei

Toscano Black

63% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

I Cru - Ekvádor

70% hořká čokoláda 50 g
169

Amedei

I Cru - Madagaskar

70% hořká čokoláda 50 g
169
Novinka
Amedei I Cru Venezuela 70% hořká čokoláda 50 g

Amedei

I cru - Venezuela

70% hořká čokoláda 50 g
169