169
ks
Novinka
Francois Pralus Nikaragua 75% hořká čokoláda 100g

Francois Pralus
NIKARAGUA
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 40 ks

Tajemství této tabulky čokolády spočívá v použitých kakaových bobech, které jsou odrůdy Trinitario z Nikaraguy. Výsledná chuť tabulky je svěží mátová a lehce kořeněná.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085327450 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, cukr, čisté kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin (GMO free). Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179