179
ks
Novinka
GR 84% hořká čokoláda - Bolívie Wild Bení 50 g

Georgia Ramon
WILD BENÍ
84% hořká čokoláda 50 g

Skladem 20 ks
Med, pražené ořechy, zralé fíky
Tóny
Střední
Intenzita
Káva
Dochuť

Původní odrůdy kakaa jsou jako diamanty mezi kakaem. Kakaové boby použité na výrobu této čokolády jsou jedny z těch historicky nejpůvodnějších, kulturně, botanicky i geograficky. Divoce rostoucí kakaovníky rostou na plantáži The Hacienda Tranquilidas v bolívijské amazonské deltě. Toto kakao je známo pod názvem Beniano, je geneticky unikátní a nikde jinde na světě ho nenajdete. Tato tabulka čokolády má tóny po medu, pražených oříšcích, blumách a kávě.

179
156 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Bolívie
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820674 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr. Minimální obsah kakaa: 84 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2432/581 kJ/kcal
Tuky
49 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
22 g
    z toho cukry
16 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST