159
ks
Bio
GR hořká čokoláda - Brazílie 73% BIO 50g

Georgia Ramon
BRAZÍLIE
73% hořká čokoláda 50g

Skladem 40 ks
Červené, tropické ovoce
Tóny
Střední
Intenzita
Med, rum
Dochuť

Tabulka čokolády z té největší a nejlidnatější země jižní Ameriky. Kakao použité na výrobu této tabulky je pěstováno v družstvu na východě Amazonie, která sdružuje 95 farem a zaměstnává přes 150 rodin farmářů, kteří obhospodařují 1125 hektarů kakaových plantáží s certifikací ekologického farmaření a Fairtrade. Čokoláda je z odrůdy Trinitario, s chuťovými tóny červeného ovoce, tropického ovoce, medu a rumu. Mletá byla 72 hodin.

159
138 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821237 Hmotnost: 50 g

Složení

Kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny min. 73 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny jsou organické. DE-ÖKO-003 Zemědělství mimo EU.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2282/545 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
27 g
Vláknina
g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Brazílie od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
GR 82% hořká čokoláda - Fahrenheit 132 R.A.W. BIO 50 g

Georgia Ramon

Fahrenheit 132 R.A.W.

82% hořká čokoláda 50g
159
Bio
GR 44% mandlová hořká čokoláda - pistácie VEGAN BIO 50 g

Georgia Ramon

Mandlová čokoláda s pistáciemi

44% hořká čokoláda 50 g
179
Bio
GR 42% bílá čokoláda - červená řepa a kokos VEGAN BIO 50g

Georgia Ramon

Červená řepa a kokos

42% bílá čokoláda 50 g
159
Bio
GR 70% hořká čokoláda - lišky BIO 50 g

Georgia Ramon

Lišky

70% hořká čokoláda 50 g
169

Georgia Ramon

Mexico

76% hořká čokoláda 50g
179

Georgia Ramon

Venezuela Chuao

75% hořká čokoláda 50 g
179
Bio
GR 58% mléčná čokoláda Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
169
Bio
GR 45% bílá čokoláda PERU - kakaové boby BIO 50 g

Georgia Ramon

Peru s drcenými boby

45% bílá čokoláda 50 g
169