1 199
ks

Heinde & Verre
PORCELANA DARK - HORKÁ ČOKOLÁDA
100% hořká čokoláda 1000 g

Skladem 9 ks

Kilo nastrouhané 100% Porcelany na přípravu horké čokolády nebo na vaření? Ano! Opravdu existuje! Díky tomuto kouzelnému zlatému pytli si doma budete moci připravit tu nejpoctivější horkou čokoládu, o které jste do teď pouze snili. Stačí si ve vodní lázní rozpustit mléko nebo smetanu a přisypat tam tolik čokolády, kolik si budete přát. Osladit ji můžete medem nebo cukrem, dle vaší chuti. Single Origin horká čokoláda z Venezuely z oblasti Zulia Lake Maracaibo. Tak na zdraví!

1 199
1 043 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Venezuela
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Hmotnost: 1000 g

Složení

Kakaové boby. Minimální obsah kakaa: 100 %. Origin: Venezuela, Zulia Lake Maracaibo Farmers

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2500/597 kJ/kcal
Tuky
54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
32 g
Sacharidy
6 g
    z toho cukry
0 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
12 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Porcelana Dark - horká čokoláda od Heinde & Verre není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bonnat Chocolate

Lait Grands Crus Surabaya

65% mléčná čokoláda 100 g
159

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
199
Novinka
Francois Pralus Indonésie Criollo 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus

Indonésie Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169
Novinka
Francois Pralus 75% Indonésie do kapsy - degustační sada 300 g

Francois Pralus

Indonésie do kapsy

degustační sada 3 x 100 g, 300 g
499