169
ks
Novinka
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Heinde & Verre 52% mléčná čokoláda Dutch Original Milk 70 g Další fotografie 3

Heinde & Verre
DUTCH ORIGINAL MLIK
52% mléčná čokoláda 70 g

Skladem 34 ks
květiny
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel, ořechy, káva
Dochuť

A máme tady tabulku, tradiční DUTCH mléčnou čokoládu od Heinde & Verre z Rotterdamu! Úžasně krémová po holandském sušeném mléku. Kakao, ze kterého je tato tabulka vyrobena je blend z certifikovaných Organic bobů z Indonésie, dominikánské republiky a Peru. Čokoláda se v puse krásně rozpouští, má příjemně nakyslý začátek, který přechází do chuti květin a bylin s karamelovou dochutí. Na konci degustace vám čokoláda může připomenout chuť kávy a vlašských ořechů. PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719327345153 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, slunečnicový lecitin. Minimální obsah kakaa: 52 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2400/572 kJ/kcal
Tuky
41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
37 g
    z toho cukry
35 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,2 g



CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Dutch Original Mlik od Heinde & Verre není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Willie's Cacao

Chulucanas Gold - Peru

70% hořká čokoláda 50 g
95

Black River Chocolate

Peru hořká

72% hořká čokoláda 100 g
99

Willie's Cacao

Peruvian Black, Chulucanas 100%

100% čokoládový váleček 180 g
199