Prodej skončil

Heinde & Verre
CREAMY NOBLE BALI MILK
55% mléčná čokoláda 70 g

Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Květiny, bílé ovoce, káva
Dochuť

Tato tabulka čokolády vám nabídne oba chuťové světa: harmonii mezi holandským kravským sušeným mlékem a plnou svěží chutí kakaových bobů z ostrova Bali. Všechny chutě jsou krásně vyvážené do plných tónů kakaové chutě a krásně se rozpouští v ústech.

Čokoláda vás osloví aromatem smetany a květin. Objevíte v ní mimo jiné tóny kávy, bílého ovoce a krásně vy váženou středně silnou intenzitu balijského kakaa. V dochuti tabulky vás mile překvapí karamel.

Čokoláda vám splní váš sen o cestě na exotické Bali.

PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Bali
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719326531311 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, řepný cukr, sušené mléko, slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 55 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2455 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
27 g
Sacharidy
34 g
    z toho cukry
32 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0.2 g
Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Willie's Cacao

Indonesian Black, Javan Dark Breaking 100%

100% čokoládový váleček 180 g
198
Do košíku
ks