Hodnocení čokolády

Dárkový poukaz na degustaci čokolády

Poslední hodnocení

Evgenii -
14.09.2021

Beautiful, tasty and good lecture! Thank you.

Věra -
14.09.2021

Krásně vysvětleno, poutavý přednes, zajímavá chuťová palet a vzorky, profesionálně zpracované téma - je poznat, že čokoláda je vášeň!:-)

V. -
14.09.2021

Líbilo se mi, že byla degustace vedena zábavnou formou a bylo řečeno hodně zajímavostí.

Libor -
14.09.2021

Bylo super poznat pravou čokoládu a zjistit, jak se vyrábí.

Kateřina -
14.09.2021

Skvělá prezentace, plno nových zajímavých informací o kakaových bobech a výrobě čokolády.

Radim -
14.09.2021

Všechno se mi líbilo. Krásný přednes, zajímavé super informace a čokolády. Zapálenost přednášející.

Miroslav -
14.09.2021

Bylo to super. Jasný výklad a prezentace.

L. -
14.09.2021

Paní Šárka vedla degustaci zajímavou formou, je skvělá, děkuji.

Petr -
14.09.2021

Perfektní!

Karolína -
14.09.2021

Velmi příjemná průvodkyně, mnoho nových informací.

Klára K. -
14.09.2021

Příjemný výklad s obsluhou, zajímavé informace, harmonie chutí, pohodová atmosféra.

Vendula K. -
14.09.2021

Velmi zajímavá přednáška i přednášející. Děkuji.

Markéta -
14.09.2021

Líbilo se mi příjemné povídání, kontakt s námi.

Romana -
14.09.2021

Milá komunikace, dokonalé znalosti, byla jsem moc mile překvapena.

Veronika H. -
14.09.2021

Bavilo mě průvodní slovo, příjemná atmosféra a především informační nálož:-).

Alice -
30.08.2021

Líbila se mi milá Šárka, zajímavé informace a chyták :-)

Veronika -
30.08.2021

Přednes - podáno zábavnou a poučnou formou.

Martin -
30.08.2021

Zajímavý výklad a prezentace

Martin M. -
30.08.2021

Vtipný a poutavý výklad, skvělé čokolády.

Jana -
30.08.2021

Velmi zajímavé informace, paní Šárka je velký odborník, zaujala mě svým vyprávěním.

Nikola -
30.08.2021

Hodně informací, které nebyly zdlouhavé. Bylo vypíchnuto to základní od postupu, historie, zajímavostí. Pestrost druhů čokolád byla super. Příjemné vystupování, rychle to uteklo.

Anna P. -
30.08.2021

Příjemná atmosféra, velmi informativní, zábavné.

Rhéa -
30.08.2021

I found the history behind how chocolate was made and what it became with time super interesting.

Veronika L. -
21.07.2021

Přednes, znalosti, rozmanitost. Žádné zápory.

Adam K. -
21.07.2021

Všechno supr!

Ilona S. -
21.07.2021

Velmi zajímavá prezentace, moc se mi líbila. Obohacující, zážitkové.

Dana S. -
21.07.2021

Krásně s zajímavě podaná degustace a výklad. Děkuji

Šárka N. -
21.07.2021

Líbilo se mi povídání, lehký nadhled, někdy jsem nestíhala "docucávat", ale to je asi vedlejší, byl to super zážitek!

Michaela S. -
21.07.2021

Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí a bylo to pro mne překvapující, zajímavé bylo zkoušet ochutnávat.

Simona Ž. -
21.07.2021

Líbil se mi výklad o výrobě čokolády.

Michal K. -
21.07.2021

Super obsáhlá prezentace, příjemná degustátorka

Jitka -
21.07.2021

Vše super, děkuji!

Klára Ř. -
21.07.2021

Celkové propojení výkladu a degustace bylo skvělé, zajímavé, moc jsem si to užila a objevila kousek nového "světa".

Honza Ž. -
21.07.2021

Kvalitní výklad, málo vzorků

Lukáš V. -
21.07.2021

Předčilo očekávání

Michal H. -
21.07.2021

Celkově zajímavé - příjemné, poučné. Děkuji

Tereza -
21.07.2021

Všechno se mi líbilo. Přehled informací od výroby až po degustování čokolády, znalost a příběhy jednotlivých značek. Vím konečně, jak poznat kvalitní čokoládu a koho podporovat.

Petra J. -
21.07.2021

Hezky vedené, se zajímavostmi s výrobou, se sklizní, ... moc děkuji. Dostala jsem degustaci jako dárek - opravdu krásný!

Štěpán -
21.07.2021

Překvapilo mě kolik je v ČR čokoládoven

Petra M. -
21.07.2021

Ochutnávka se mi moc líbila. Historie a zpracování - stručné, jasné, zábavné.

Jakub -
21.07.2021

Pestrost degustace, zajímavé informace, dozvěděl jsem se něco nového. Bylo to super! :-)

xxx -
21.07.2021

Bylo to MŇAM

Jiří -
21.07.2021

Úvod do kvalitní čokolády. Cenné informace.

Míša L. -
21.07.2021

Info super, příjemnej výklad, čoko taky

Alena -
21.07.2021

Moc zajímavé povídání k jednotlivým výrobcům čokolády!

Pavla -
21.07.2021

Projev a informace byly na skvělé úrovni, paní Šárka se moc dobře poslouchá :-)

Hana -
21.07.2021

Bylo to fajn. Líbilo by se mi, ochutnat ještě jednou tu označenou za nejlepší.

Eva -
21.07.2021

Moc zajímavé povídání, výborná čokoláda, "záludný" vzorek, informace o složení a druzích čokolády

Jakub D. -
21.07.2021

Moc se mi líbil samotný výklad, dozvěděl jsem se mnoho zajímavých informací, skvělý výběr degustačního menu

Šárka H. -
21.07.2021

Všechno se mi líbilo :-)

N. -
21.07.2021

Líbila se mi vyváženost ochutnávek a informací.

Petr -
21.07.2021

Vše ok :-) Nevšední zážitek :-)

Helena -
09.07.2021

Líbila se mi vyváženost ochutnávek a informací.

H. -
09.07.2021

Vše se mi líbilo!

Lukáš Vintr -
24.06.2021

skvělá zkušenost, příjemně strávený čas (přes 2 hodiny) s příjemnou průvodkyní Šárkou Robinson

Veronika Ž. -
09.10.2020

Moc se mi degustace líbila, děkuji za pěkný a příjemný večer.

Kateřina Ž. -
09.10.2020

Příjemné povídání, možnost ochutnat spoustu druhů čokolády.

Pavel Ž. -
09.10.2020

Fundovaný náhled do světa čokolády.

Andrea H. -
09.10.2020

Spousta inspirace!

Lucie P. -
09.10.2020

Mně se líbila celá prezentace. Děkuji moc. Krásné vyprávění.

Adéla D. -
09.10.2020

Skvělé atmosféra. Poutavý pořednes.

Romana P. -
09.10.2020

Velmi zajímavá přednáška. Slečna Šárka umí krásně a zajímavě vyprávět.

Lenka P. -
09.10.2020

Fundované. Příjemné.

Tomáš H. -
22.09.2020

Úplně úžasné! Rozhodně doporučuji, jako dárek je to super! :)

Svarta -
16.09.2020

Nijak mne to nezaujalo, cokolada nebyla nic extra. Za tolik penez bych to nedoporucil.

Jana M. -
12.08.2020

Velké množství informací, přehledné. Výborně připraveno!

Mirka M. -
12.08.2020

SUPER!

Zdena P. -
12.08.2020

Úžasné, obohacující, překvapivé, super!

David K. -
12.08.2020

Zajímavé a chuťové poznání výborné čokolády s příjemným přednesem. Díky!

Eliška V. -
12.08.2020

Moc se mi to líbilo. Byl to úžasný zážitek, děkuji!

Iva P. -
12.08.2020

Velmi příjemně strávený čas se spoustou pro mě nových informací o čokoládě

Daniela R. -
12.08.2020

Super! Dozvěděla jsem se spoustu nových informací o zpracování bobů, rozdílech mezi kvalitní a nekvalitní čokoládou, atd. Ráda budu šířit dál.

Jakub L. -
12.08.2020

Skvělá ochutnávka pro mě neznámých značek a chutí. Naučná a zábavná prezentace.

Veronika M. -
12.08.2020

Skvělý program. Degustace doprovázena historií a zajímavostmi ze světa čokolády je skvělý nápad. "Průvodkyně" je nadšenec do čokolády a ví toho opravdu hodně.

Monika Ř. -
12.08.2020

Otevřel se mi nový pohled na svět čokolád!

Dagmar Š. -
12.08.2020

Nemělo to chybu!

Hana S. -
12.08.2020

Skvělé! Milá a znalá "průvodkyně" degustací. Pečlivě sestavené menu. Zajímavé info o čokoládě.

Petra B. -
12.08.2020

Vynikající! Chutné!

Dagmar T. -
12.08.2020

Skvěle strávené dvě hodiny. Už si nebudu kupovat čokoládu v supermarketu.

Veronika H. -
12.08.2020

10 bodů z 10! Velmi milý výklad, degustace mi rychle utekla, což je škoda. Dozvěděla jsem se mnoho zajímavých informací říct, že mám nyní úplně jiný pohled na nekvalitní čokolády ze supermarketů.

Hana F. -
12.08.2020

Už se nikdy nebudu na čokoládu dívat stejně!

Martina K. -
12.08.2020

Super profi, krásné hodnocení a osobní zkušenosti, spousta tipů, co ochutnat.

Michaela Z. -
12.08.2020

Velmi pěkné, výborné načasování informací a ochutnávání, hezký projev, velký vhled.

Martina S. -
12.08.2020

Profesionální, zážitek hodný doporučení, zajímavý výklad. Budu odcházet s úžasným pocitem v puse, který budu chtít často přikrmovat touto kvalitní čokoládou.

Anna T. -
12.08.2020

Super bylo zmínění historie čokolády a způsobu výroby.

Klára Š. -
12.08.2020

Spousta zajímavostí o čokoládě a jednotlivých čokoládovnách, výborný výběr čokolád, zahrnutí tuzemských výrobců.

Michaela T. -
12.08.2020

Kromě skvělých chutí čokolád se mi moc líbil výklad. Paní Šárka, co degustací prováděla, je opravdu vtipná a zábavná a já si to moc užila. Moc děkuji!

Jakub K. -
12.08.2020

Příjemná atmosféra, zajímavé informace.

Jitka P. -
12.08.2020

Bylom oc fajn, že degustace byla proložena teoretickými poznatky. Exklusivní výběr čokolád.

Klára K. -
22.02.2020

Dobrý den, zúčastnila jsem se vaší čtvrteční degustace a musím říct že to byl jeden z nejlepších zážitků pro milovníka čokolády. U některých to byla láska na první ochutnání a proto jsem se rozhodla objednat to jako dárek kamarádce :-)

Jana V. -
30.01.2020

Degustace byla výborná. Přednášející byl profesionál na svém místě. Milý, příjemný, odbornost na vysoké úrovni.

Michaela M. -
10.12.2019

Degustace byla zajímavou exkurzí do světa čokolády. A také skvělý podmět pro zamyšlení se nad tím, jakou čokoládu kupujeme a jíme.

Barbora S. -
15.10.2019

Ráda bych poděkovala za včerejší degustaci, která byla skvěle připravená, zajímavá a byla mi opravdovým zážitkem. Právě proto, že ve mně zanechala mnoho dojmů, bych tento zážitek ráda v budoucnu věnovala jako vánoční dárek. A pokud bude po Novém roce opravdu Degustace II., počítejte se mnou :-)

Katka S. -
13.08.2019

Moc hezké. Obrovské nasazení pana degustátora. Je vidět, že ho čokoláda opravdu baví a předává povědomí s nadšením a to je super.

Pavel Ř. -
04.03.2019

Velmi positivně hodnotím přístup lektorů, vstřícné a milé jednání, velmi příjemná atmosféra.

Petra D. -
08.08.2018

Ochutnávka byla velice zajímavá a já jako pravidelný konzument „normálních čokolád“ jsem poznala ten markantní rozdíl. Až mě to trochu zaskočilo, na čem jsem si do včerejška pochutnávala a zjišťuji, že to zase taková dobrota nebyla.