Hodnocení čokolády

Dárkový poukaz na degustaci čokolády

Poslední hodnocení

Jana M. -
12.08.2020

Velké množství informací, přehledné. Výborně připraveno!

Mirka M. -
12.08.2020

SUPER!

Zdena P. -
12.08.2020

Úžasné, obohacující, překvapivé, super!

David K. -
12.08.2020

Zajímavé a chuťové poznání výborné čokolády s příjemným přednesem. Díky!

Eliška V. -
12.08.2020

Moc se mi to líbilo. Byl to úžasný zážitek, děkuji!

Iva P. -
12.08.2020

Velmi příjemně strávený čas se spoustou pro mě nových informací o čokoládě

Daniela R. -
12.08.2020

Super! Dozvěděla jsem se spoustu nových informací o zpracování bobů, rozdílech mezi kvalitní a nekvalitní čokoládou, atd. Ráda budu šířit dál.

Jakub L. -
12.08.2020

Skvělá ochutnávka pro mě neznámých značek a chutí. Naučná a zábavná prezentace.

Veronika M. -
12.08.2020

Skvělý program. Degustace doprovázena historií a zajímavostmi ze světa čokolády je skvělý nápad. "Průvodkyně" je nadšenec do čokolády a ví toho opravdu hodně.

Monika Ř. -
12.08.2020

Otevřel se mi nový pohled na svět čokolád!

Dagmar Š. -
12.08.2020

Nemělo to chybu!

Hana S. -
12.08.2020

Skvělé! Milá a znalá "průvodkyně" degustací. Pečlivě sestavené menu. Zajímavé info o čokoládě.

Petra B. -
12.08.2020

Vynikající! Chutné!

Dagmar T. -
12.08.2020

Skvěle strávené dvě hodiny. Už si nebudu kupovat čokoládu v supermarketu.

Veronika H. -
12.08.2020

10 bodů z 10! Velmi milý výklad, degustace mi rychle utekla, což je škoda. Dozvěděla jsem se mnoho zajímavých informací říct, že mám nyní úplně jiný pohled na nekvalitní čokolády ze supermarketů.

Hana F. -
12.08.2020

Už se nikdy nebudu na čokoládu dívat stejně!

Martina K. -
12.08.2020

Super profi, krásné hodnocení a osobní zkušenosti, spousta tipů, co ochutnat.

Michaela Z. -
12.08.2020

Velmi pěkné, výborné načasování informací a ochutnávání, hezký projev, velký vhled.

Martina S. -
12.08.2020

Profesionální, zážitek hodný doporučení, zajímavý výklad. Budu odcházet s úžasným pocitem v puse, který budu chtít často přikrmovat touto kvalitní čokoládou.

Anna T. -
12.08.2020

Super bylo zmínění historie čokolády a způsobu výroby.

Klára Š. -
12.08.2020

Spousta zajímavostí o čokoládě a jednotlivých čokoládovnách, výborný výběr čokolád, zahrnutí tuzemských výrobců.

Michaela T. -
12.08.2020

Kromě skvělých chutí čokolád se mi moc líbil výklad. Paní Šárka, co degustací prováděla, je opravdu vtipná a zábavná a já si to moc užila. Moc děkuji!

Jakub K. -
12.08.2020

Příjemná atmosféra, zajímavé informace.

Jitka P. -
12.08.2020

Bylom oc fajn, že degustace byla proložena teoretickými poznatky. Exklusivní výběr čokolád.

Klára K. -
22.02.2020

Dobrý den, zúčastnila jsem se vaší čtvrteční degustace a musím říct že to byl jeden z nejlepších zážitků pro milovníka čokolády. U některých to byla láska na první ochutnání a proto jsem se rozhodla objednat to jako dárek kamarádce :-)

Jana V. -
30.01.2020

Degustace byla výborná. Přednášející byl profesionál na svém místě. Milý, příjemný, odbornost na vysoké úrovni.

Michaela M. -
10.12.2019

Degustace byla zajímavou exkurzí do světa čokolády. A také skvělý podmět pro zamyšlení se nad tím, jakou čokoládu kupujeme a jíme.

Barbora S. -
15.10.2019

Ráda bych poděkovala za včerejší degustaci, která byla skvěle připravená, zajímavá a byla mi opravdovým zážitkem. Právě proto, že ve mně zanechala mnoho dojmů, bych tento zážitek ráda v budoucnu věnovala jako vánoční dárek. A pokud bude po Novém roce opravdu Degustace II., počítejte se mnou :-)

Katka S. -
13.08.2019

Moc hezké. Obrovské nasazení pana degustátora. Je vidět, že ho čokoláda opravdu baví a předává povědomí s nadšením a to je super.

Pavel Ř. -
04.03.2019

Velmi positivně hodnotím přístup lektorů, vstřícné a milé jednání, velmi příjemná atmosféra.

Petra D. -
08.08.2018

Ochutnávka byla velice zajímavá a já jako pravidelný konzument „normálních čokolád“ jsem poznala ten markantní rozdíl. Až mě to trochu zaskočilo, na čem jsem si do včerejška pochutnávala a zjišťuji, že to zase taková dobrota nebyla.