124
ks
V posledním týdnu zakoupili 4 zákazníci
Jordi's 53% mléčná čokoláda MLČ 50 g Další fotografie 2

Jordi's
MLČ
53% mléčná čokoláda 50 g

Skladem 32 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Karamel, med
Tóny
Střední
Intenzita
Sušené ovoce, kakao
Dochuť

Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. Vždyť díky ní, zná tabulkovou čokoládu celý svět. U této tabulky šetřili Jordi's cukrem a mléko zde plní hlavně funkci tlumiče silných tónů kakaových bobů. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.

124
111 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Jamaiky, Trinidadu a Bolívie.



Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176050751 Hmotnost: 50 g, 100 g = 248,00 Kč

Složení

kakaové boby, sušené mléko, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 53 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2606/623 kJ/kcal
Tuky
47 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
g
Vláknina
30 g
Bílkoviny
11 g
Sůl
0,3 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST