95
ks
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Jordi's 77% hořká čokoláda TMA 50 g

Jordi's
TMA
77% hořká čokoláda 50 g

Skladem 19 ks
Kakao, ovoce
Tóny
Silná
Intenzita
Máta, rozinky
Dochuť

V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoříme ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!

95
83 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Blend
Původ bobů
Česko
Vyrobeno

Čokoláda je vyrobena z blendu (mixu) bobů z Bolívie, Grenady, Trinidadu a Mexika.



Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176050744 Hmotnost: 50 g, 100 g = 190,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakového podílu 77 %. Může obsahovat stopy mléka a lískových ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2474/591 kJ/kcal
Tuky
41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
45 g
    z toho cukry
23 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,04 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST