229
ks
Novinka
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Marou 55% hořká čokoláda s kokosovým mlékem 80 g

Marou
KOKOSOVÉ MLÉKO
55% hořká čokoláda 80 g

Skladem 27 ks
kokos
Tóny
Silná
Intenzita
kokosový květ
Dochuť

Čokoládovna Marou z Vietnamu vám představuje jejich super kokosovou "mléčnou" čokoládu s kokosovým mlékem, která určitě nadchne nejednoho kokosového nadšence. Kakao na výrobu této tabulky pochází z provincie Ben Tre. A co si budeme povídat? Kombinace kokos/čokoláda patří bezesporu k těm nejlepším kombinacím.

229
199 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Vietnam
Původ bobů
Vietnam
Vyrobeno


Výrobce: Marou, Katalogové číslo: 8938505214368 Hmotnost: 80 g

Složení

kakaové boby a kakaové máslo (55 %), třtinový cukr, sušené kokosové mléko (18 %). Obsah kakaa min. 55 %. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2417/581 kJ/kcal
Tuky
38,7 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25,6 g
Sacharidy
51,5 g
    z toho cukry
22,6 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
6,72 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Marou

Jeden ze zakladatelů čokoládovny, pan Vincent Mourou, opustil v roce 2010 svou práci vrcholového manažera v marketingu a ze San Franciska odcestoval do Vietnamu. V Saigonu se seznámil se Samuelem Marutou a jeho rodinou. Při společném kempování v džugli je napadlo, že by mohli vyrábět čokoládu. Navštívili plantáž v Ba Ria Province a vybaveni pouze mixérem, troubou a plechovými formičkami, začali v Samově kuchyni s výrobou prvních tabulek. A Marou Fraiseurs de Chocolat byla na světě.

V současné době najdete čokoládovnu Marou na okraji Saigonu. Kakaové boby praží velmi pomalu a na nízkou teplotu a používají výhradně kakaové boby z vietnamských plantáží z různých provincií. Jsou tak jedni z mála " tree to bar" čokoládoven na světě.

To co začalo jako dobrodružství pro dva snílky, můžete nyní "ochutnat" ve fromě čokoládové tabulky z těch nejlepších asijských ingrediencí.

Všechny čokolády od Marou

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Ajala 70% hořká čokoláda Single Origin Tanzanie Kokoa Kamili Bio 45 g

Ajala

Tanzanie Kokoa Kamili

70% hořká čokoláda 45 g
115
Bio
Ajala 55% hořká čokoláda kokosový krém Bio 45 g

Ajala

Kokosový krém

55% hořká čokoláda 45 g
95
Bio
GR 42% bílá čokoláda - červená řepa a kokos VEGAN BIO 50g

Georgia Ramon

Červená řepa a kokos

42% bílá čokoláda 50 g
159
Novinka
Soklet 60% mléčná čokoláda s kokosem 50 g

Soklet

Kokos

60% mléčná čokoláda 50 g
169