189
ks

MIA
CRANBERRY & HAZELNUT
65% hořká čokoláda 75 g

Skladem 17 ks
Brusinky, citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Pražené ořechy, santalové dřeno
Dochuť

Africká čokoládovna MIA, kterou najdete na ostrově Madagaskar, vám vyrobila bean-to-bar čokoládu se sušenými brusinkami, praženými lískovými ořechy a špetkou voňavé skořice. Její chuť je krásně vyvážená mezi sladkostí a kyselinkou sušeného ovoce s hřejivostí skořice a pražených ořechů, v dochuti možná objevíte tóny santalového dřeva.

189
164 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: MIA, Katalogové číslo: 81922902006 Hmotnost: 75 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, brusinky (6 %, brusinky, třtinový cukr, slunečnicový olej), lískové ořechy (4 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, skořice. Obsah kakaa: min. 65 %. Může obsahovat stopy mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2278/547 kJ/kcal
Tuky
35,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
19,8 g
Sacharidy
47,1 g
    z toho cukry
37,6 g
Vláknina
5,7 g
Bílkoviny
7,4 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Cranberry & Hazelnut od MIA není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

MIA

Zkratka MIA znamená Made In Africa (vyrobeno v Africe) a skutečně – všechny čokolády od této značky pochází stoprocentně z Afriky. Nejen, že je na africkém kontinentu pěstováno použité kakao, ale odehrává se tam celá produkce od kakaového bobu až po zabalení tabulky do krabičky. Čokoládovna tak podporuje ekonomický růst v těch nejchudších místech na světě a dává svým pracovníkům možnost zaopatřit celé rodiny. Kromě toho jde 1 % z veškerého prodeje produktů MIA na rozvojové produkty v místech, kde málo znamená často mnoho. 

Díky tomu, že celý proces výroby probíhá na jednom místě, může MIA používat ty nejčerstvější suroviny, které k sobě dokonale padnou. Všechny kakaové boby pochází od nezávislých farmářů z údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Díky produkci pod jednou střechou může tato čokoládovna zblízka dohlížet na kvalitu a výsledkem jsou dokonalé bean-to-bar čokoládové tabulky.

Všechny čokolády od MIA