Michel Cluizel
KAYAMBE GRAND LAIT
45% mléčná čokoláda 70 g

Není skladem
Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

129
115 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem



Výrobce: Michel Cluizel, Katalogové číslo: 3572870000352 Hmotnost: 70 g, 100 g = 184,29 Kč

Složení

cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, Bourbon vanilka. Obsah kakaové sušiny 45 %. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2491/596 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
27 g
Sacharidy
42 g
    z toho cukry
41 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0,23 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Kayambe Grand Lait od Michel Cluizel není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Michel Cluizel

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie založená roku 1948. Její vznik se datuje od doby, kdy Michelovi rodiče rozšířii nabídku své cukrárny o čokoládu, kterou vyráběli ve své vlastní kuchyni. Nyní má čokoládovna kolem 200 zaměstnanců a stále zůstává v rukou Michela Cluizela a jeho čtyř dětí. Nabízí mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, luxusní čokoládové ochutnávkové sady a téměř 200 druhů ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů.

Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů.  Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku Nobles Ingredients (neboli urozené, vznešené suroviny) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Všechny čokolády od Michel Cluizel

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST