Prodej skončil

Michel Cluizel
NOISETTES LAIT S LÍSKOVÝMI OŘÍŠKY
48% mléčná čokoláda 100 g

Michel Cluizel z Francie pro milovníky mléčné čokolády s drcenými lískovými ořechy připravil tento čokoládový skvost. Čeká na vás v krabičce tabulka vysokoprocentní mléčné čokolády. Vyrobena je z kakaových bobů z Peru z oblasti San Martín. Vynikající záležitost.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Seed and Bean 58% hořká čokoláda sicilské oříšky BIO 75 g

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Michel Cluizel, Katalogové číslo: 3572870000437 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, lískové oříšky min. 18 %, Bourbon vanilka. Obsah kakaové sušiny 48 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2618 g
Tuky
49 g
z toho nasycené mastné kyseliny
23 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
31 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0.18 g
Poznejte čokoládovnu

Michel Cluizel

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie založená roku 1948. Její vznik se datuje od doby, kdy Michelovi rodiče rozšířii nabídku své cukrárny o čokoládu, kterou vyráběli ve své vlastní kuchyni. Nyní má čokoládovna kolem 200 zaměstnanců a stále zůstává v rukou Michela Cluizela a jeho čtyř dětí. Nabízí mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, luxusní čokoládové ochutnávkové sady a téměř 200 druhů ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů.

Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů.  Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku Nobles Ingredients (neboli urozené, vznešené suroviny) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Všechny čokolády od Michel Cluizel