Prodej skončil

Michel Cluizel
PRALINÉ
78% pralinkový krém 250 g

Lahodný pralinkový krém z dílny Michel Cluizel. Hustý krém Praliné, který dal jméno pralinkám, je vyrobený z pražených mandlí, lískových ořechů, čokolády a karamelu z třtinového cukru.

Prodej skončil



Výrobce: Michel Cluizel, Katalogové číslo: 659253153553 Hmotnost: 250 g

Složení

cukr, mandle, lískové ořechy, máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: řepkový lecitin, Bourbon vanilka. Obsah kakaové sušiny 75 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2372 g
Tuky
39 g
z toho nasycené mastné kyseliny
21 g
Sacharidy
47 g
    z toho cukry
44 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
6 g
Sůl
0.09 g
Poznejte čokoládovnu

Michel Cluizel

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie založená roku 1948. Její vznik se datuje od doby, kdy Michelovi rodiče rozšířii nabídku své cukrárny o čokoládu, kterou vyráběli ve své vlastní kuchyni. Nyní má čokoládovna kolem 200 zaměstnanců a stále zůstává v rukou Michela Cluizela a jeho čtyř dětí. Nabízí mimo jiné unikátní řadu plantážních čokolád, luxusní čokoládové ochutnávkové sady a téměř 200 druhů ručně vyráběných pralinek, ganaches, macarolats, pochons a čokoládových lanýžů.

Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů.  Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku Nobles Ingredients (neboli urozené, vznešené suroviny) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisé kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Všechny čokolády od Michel Cluizel