Prodej skončil
Novinka
Bio
MILLÉSIME 40% mléčná čokoláda - MADAGASCAR YUZU - CRANBERRIES 70 g

Millésime
MADAGASCAR YUZU - CRANBERRIES
40% mléčná čokoláda s yuzu a brusinkami 70 g

Kakao, zázvor
Tóny
Silná
Intenzita
Yuzu, brusinky
Dochuť

Yuzu se v posledních letech v čokoládě objevuje velmi často. Jde o malinký japonský citrus, který svou vůní a chutí připomíná spíš květiny. V kombinaci s madagaskarskou čokoládou a celými sušenými brusinkami budete překvapeni, jak moc se chuťově podobá čerstvému zázvoru. Dobrou chuť.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Belgie
Vyrobeno


Výrobce: Millésime Chocolat, Katalogové číslo: 0745125232201 Hmotnost: 70 g

Složení

organické kakaové boby, org. třtinový cukr, org. kakaové máslo, org. sušené mléko, yuzu (0,5 %), brusinky (10 %). Obsah kakaa: min. 40 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2200.78 g
Tuky
33.79 g
z toho nasycené mastné kyseliny
9.03 g
Sacharidy
43.73 g
    z toho cukry
41.02 g
Vláknina
5.89 g
Bílkoviny
11.42 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda MADAGASCAR YUZU - CRANBERRIES od Millésime není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Millésime Chocolat

Na čokoládovnu Millésime Chocolat narazíte na svých cestách v Belgii ve městě Lutych. Čokoládová manufaktura se specializuje na výrobu bena to bar čokolád z kakaových bobů z vybraných světových plantáží a vybrábí tabulky v malém nákladu a poctivě. Používají kakaové boby exklusivní kvality a nikdy mezi sebou nemíchají boby z různých sklizní. Čokolatiér Jean-Christophe Hubertsvou čokoládovnu založil v roce 2017.

Všechny čokolády od Millésime Chocolat

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks