Bio
MILLÉSIME 50% mléčná čokoláda - DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA CREME BRULÉE BIO 70 g

Millésime
CRÈME BRÛLÉE
50% mléčná čokoláda s Crème brûlée 70 g

Není skladem
Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Crème brûlée
Dochuť

Představujeme vám za čokoládovnu Millésime z Belgie naši historicky první plněnou tabulku. A že stojí za to. Mléčná čokoláda 50% je vyrobena z kakaa z Dominikánské republiky z oblasti San Francisco de Macoris z bobů Hispaniola. Uvnitř ovšem najdete schovaný dezert Crème brûlée. Bomba!

209
187 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Belgie
Vyrobeno


Výrobce: Millésime Chocolat, Katalogové číslo: 745110792178 Hmotnost: 70 g, 100 g = 298,57 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, cukr, lískové ořechy, glukóza, sušené mléko, máslo, vanilka, sůl. Obsah kakaa: min. 50 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2374,36/569,62 kJ/kcal
Tuky
44,54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
12,98 g
Sacharidy
33,87 g
    z toho cukry
26,83 g
Vláknina
8,26 g
Bílkoviny
8,89 g
Sůl
0,13 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Crème brûlée od Millésime není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Millésime Chocolat

Na čokoládovnu Millésime Chocolat narazíte na svých cestách v Belgii ve městě Lutych. Čokoládová manufaktura se specializuje na výrobu bena to bar čokolád z kakaových bobů z vybraných světových plantáží a vybrábí tabulky v malém nákladu a poctivě. Používají kakaové boby exklusivní kvality a nikdy mezi sebou nemíchají boby z různých sklizní. Čokolatiér Jean-Christophe Hubertsvou čokoládovnu založil v roce 2017.

Všechny čokolády od Millésime Chocolat

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
MILLÉSIME 74% hořká čokoláda - GUATEMALA BIO 70 g

Millésime

74% GUATEMALA - TEROIR CAHABON

74% hořká čokoláda 70 g
199
Do košíku
ks
Bio
MILLÉSIME 55% mléčná čokoláda - PERU CARAMEL BEURRE SALÉ BIO 70 g

Millésime

Caramel Beurre Salé

55% mléčná čokoláda se slaným karamelem 70 g
209
Do košíku
ks