V posledním týdnu zakoupilo 8 zákazníků
Míšina čokoláda 100% hořká čokoláda - Tanzanie 50 g Další fotografie 2

Míšina čokoláda
TANZANIE
100% hořká čokoláda 50g

Není skladem

Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů. Pro milovníky chuti 100% kakaa. Vyrobená z tanzánského kakaa z oblasti Kakao Kamili bez jediného zrnka cukru. V prosinci 2020 vyhrála zlatou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.

119
103 Kč bez DPH
Tento produkt je dočasně vyprodaný

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570121 Hmotnost: 80 g, 100 g = 148,75 Kč

Složení

kakaové boby. Obsah kakaové sušiny 100 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2540/608 kJ/kcal
Tuky
54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
33 g
Sacharidy
9 g
    z toho cukry
0,5 g
Vláknina
g
Bílkoviny
14 g
Sůl
g
Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST