115
ks
V posledním týdnu zakoupili 3 zákazníci
Míšina čokoláda 70% hořká čokoláda - Madagaskar 50 g

Míšina čokoláda
MADAGASKAR
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 23 ks

Tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z Madagaskaru.

115
100 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570107 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny minimálně 70 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2398/575 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8,3 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagaskar od Míšina čokoláda není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST