119
ks
Novinka
Limitovaná edice
V posledním týdnu zakoupilo 7 zákazníků
Míšina čokoláda 70% hořká čokoláda - Uganda 50 g

Míšina čokoláda
UGANDA
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 10 ks

Novinka od Míšiny čokolády až z daleké východoafrické Ugandy. Single Origin tabulka s jemným nádechem burákového másla, která je neuvěřitelně jemná, až budete mít pocit, že ochutnáváte mléčnou čokoládu.

119
103 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Uganda
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570183 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaové sušiny 70 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2398/575 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8,3 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Uganda od Míšina čokoláda není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST