Novinka
Limitovaná edice
V posledním týdnu zakoupili 4 zákazníci
Míšina čokoláda 70% hořká čokoláda - Uganda 50 g

Míšina čokoláda
UGANDA
70% hořká čokoláda 50 g

Není skladem

Novinka od Míšiny čokolády až z daleké východoafrické Ugandy. Single Origin tabulka s jemným nádechem burákového másla, která je neuvěřitelně jemná, až budete mít pocit, že ochutnáváte mléčnou čokoládu.

119
103 Kč bez DPH
Tento produkt je dočasně vyprodaný

PŮVOD ČOKOLÁDY

Uganda
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570183 Hmotnost: 50 g, 100 g = 238,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaové sušiny 70 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2398/575 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
8,3 g
Sůl
g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Uganda od Míšina čokoláda není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST