219
ks
Novinka
Limitovaná edice
Pump Street 58% mléčná čokoláda Madagaskar 70 g

Pump Street
MADAGASKAR
58% mléčná čokoláda 70 g

Skladem 11 ks
Karamel
Tóny
Silná
Intenzita
Citrónová kůra
Dochuť

NOVINKA! Pump Street Chocolate přicházejí s novou tabulkou Single Origin mléčnou z Madagaskaru. Milovníky čokolády, kteří znají chuť madagaskarského kakaa, jistě nezaskočí jemná citrusová chuť, která nepřebíjí příjemnou sladkost dark milk čokolády. Užijte si ji!

219
190 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Pump Street Chocolate, Katalogové číslo: 0700461113546 Hmotnost: 70 g

Složení

organické kakaové boby, třtinový cukr, organické kakaové máslo, sušené mléko.  Obsah kakaa: min. 58 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2297/549 kJ/kcal
Tuky
42,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25,2 g
Sacharidy
44,6 g
    z toho cukry
31,1 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9,2 g
Sůl
0,3 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagaskar od Pump Street není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Pump Street Chocolate

Pump Street pekárnu s čokoládovnou najdete v anglickém Orford, v Suffolkském zálivu. Pekařství získalo za své pečivo několik světových ocenění a tak se jednoho dne rozhodli, že začnou vyrábět i vlastní bean to bar tabulky čokolády. Kakao odebírají přímo od malých pěstitelů a družstev. Jejich čokolády jsou z kakaových plantáží z Jamaiky, Madagaskaru, Šalamounových ostrovů, Ekvádoru, Grenady, Hondurasu a Svatého Vincenta. Zakládají si na poctivém zpracování, precizním výrobním procesu a jsou hrdí, že vyrábějí skutečně výběrovou čokoládu. 

Všechny čokolády od Pump Street Chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179
Bio
Seed and Bean 70% hořká čokoláda Ekvádor mořská sůl Cornish BIO 85 g

Seed and Bean

Mořská sůl Cornish

70% hořká čokoláda 85 g
87

Ajala

Madagaskar

70% hořká čokoláda 45 g
115

Amedei

I Cru - Madagaskar

70% hořká čokoláda 50 g
169
Bio
FRIIS-HOLM WHITE 40% bílá čokoláda Ekvádor 100 g

Friis-Holm

White Ecuador

40% bílá čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Dark Milk

55% mléčná čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Dark milk

65% mléčná čokoláda 100 g
299
Novinka
Pump Street 60% mléčná čokoláda Ekvádor Dark Milk 70 g

Pump Street

Ekvádor Dark Milk

60% mléčná čokoláda 70 g
219