Prodej skončil

Pump Street
JAMAIKA BACHELOR'S HALL ESTATES
75% hořká čokoláda 70 g

Čerstvé ovocné tóny
Tóny
Silná
Intenzita
Med, ořechy
Dochuť

Tabulka od Pump Steet Chocolate je z kakaa až z exotické Jamaiky. Čokoláda je plné chutě s netypickou výraznou sladkostí po čerstvém ovoci a dochuť vás překvapí intenzivním medovým nádechem.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Pump Street 66% SOURDOUGH & SEA SALT hořká čokoláda se strouhankou a solí 70g
Pump Street 66% SOURDOUGH & SEA SALT hořká čokoláda se strouhankou a solí 70g

Pump Street

SOURDOUGH & SEA SALT

66% hořká čokoláda se strouhankou 70 g
249

PŮVOD ČOKOLÁDY

Jamaika
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Pump Street Chocolate, Katalogové číslo: 0700461902249 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, organické kakaové máslo. Obsah kakaa: 75 %. Může obsahovat stopy obilí a ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2041 g
Tuky
37.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny
22.1 g
Sacharidy
48.4 g
    z toho cukry
25 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Pump Street Chocolate

Pump Street pekárnu s čokoládovnou najdete v anglickém Orford, v Suffolkském zálivu. Pekařství získalo za své pečivo několik světových ocenění a tak se jednoho dne rozhodli, že začnou vyrábět i vlastní bean to bar tabulky čokolády. Kakao odebírají přímo od malých pěstitelů a družstev. Jejich čokolády jsou z kakaových plantáží z Jamaiky, Madagaskaru, Šalamounových ostrovů, Ekvádoru, Grenady, Hondurasu a Svatého Vincenta. Zakládají si na poctivém zpracování, precizním výrobním procesu a jsou hrdí, že vyrábějí skutečně výběrovou čokoládu. 

Všechny čokolády od Pump Street Chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST