Prodej skončil
Bio
Rococo 40% mléčná čokoláda - růžový olej BIO 70 g

Rococo Chocolates
RŮŽOVÝ OLEJ BIO
40% mléčná čokoláda 70 g

Čistý růžový esenciální olej v hedvábně hladké mléčné čokoládě. Olej, který Rococo používá, je jemně extrahován z tisíců růží pomocí parní destilace pro chuť jemnou a krémovou, ale intenzivně květinovou a dlouhotrvající. Rococo's 40% kakaová mléčná čokoládová směs obsahuje kakaové boby z vlastní farmy Grococo v severní Grenadě a trochu extra kakaového másla pro hedvábnou texturu.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Nejprodávanější
Seed and Bean 72% hořká čokoláda levandule BIO 75 g

Seed and Bean

Levandule

72% hořká čokoláda 75 g
99
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Grenada
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 5060072750376 Hmotnost: 70 g

Složení

*třtinový cukr, *kakaové máslo, *sušené plnotučné mléko 18 %, *kakaová hmota, *esenciální růžový olej - stopové množství, emulgátor: sójový lecitin. *Bio surovina. Obsah kakaové sušiny minimálně 40 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2338 g
Tuky
36.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
22.8 g
Sacharidy
49.9 g
    z toho cukry
48.8 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
5.3 g
Sůl
0.15 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Růžový olej Bio od Rococo Chocolates není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Nejprodávanější
Seed and Bean 72% hořká čokoláda levandule BIO 75 g

Seed and Bean

Levandule

72% hořká čokoláda 75 g
99
Do košíku
ks