179
ks
Exkluzivní
Novinka
Rococo 72% hořká čokoláda - Papua N. Guinea 70g

Rococo Chocolates
PAPUA NOVÁ GUINEA
72% hořká čokoláda 70g

Skladem 43 ks
Vlašský ořech, listí
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy
Dochuť
179
156 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tato tabulka čokolády je vyrobena z kakaových bobů z ostrova Karkar/Papua Nová Guinea. Kakaovníky zde rostou ve vulkanickém pásmu a to dodává místnímu kakau nezaměnitelnu chuť. Čokoláda se vyznačuje zemitou chutí s tóny vlašských ořechů, čerstvého listí a citrusovou dochutí.

Papua nová Guinea
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 506072759737 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin. Obsah kakaové sušiny minimálně 72 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2341 kJ/kcal
Tuky
41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
34 g
    z toho cukry
29 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9,6 g
Sůl
0,02 g
Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST