Standout Chocolate
DARK/MILK MADAGASCAR
degustační sada 2 x 50 g, 100 g

Není skladem

Sambirano, Madagaskar - jedno místo a kakao a hned dvě čokolády v degustační sadě. Vyzkoušejte na vlastní chuť a jazyk, jak moc odlišná dokáže být hořká a vysokoprocentní mléčná čokoláda z té samé plantáže. Čeká vás nezapomenutelný degustační zážitek! Užijte si ho.

417
363 Kč bez DPH
Tento produkt je dočasně vyprodaný

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Švédsko
Vyrobeno

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokolády v sadě DARK/MILK MADAGASCAR od Standout Chocolate nejsou výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Great Taste Awards **

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Standout Chocolate

Čokoládovnu Standout Chocolate najdete ve švédském městě Kållered. Vyrábějí čokoládu tak, aby použili, co nejmenší počet ingrediencí v té nejvyšší kvalitě. V případě single origin tabulek je to pouze bio kakao a bio třtinový cukr. Nositelem chuti čokolád jsou pouze výběrové kakaové boby. Nakupují kakaové boby od farmářů, kteří s nimi sdílejí stejnou zapálenost pro kvalitu. Ke každé odrůdě, kterou si pro své čokolády Standout vybere, se chovají s respektem a s co největší šetrností zpracování, aby byla zachována její původní chuť. Kakaové boby pomalu praží, dosáhnou tím plné komplexní chutě.
Věří také v ekologickou, ekonomickou a sociální udržitelnost. Jejich obaly jsou z recyklovatelného papíru a vnitřní obal čokolády je z kukuřičného škrobu, dají se kompostovat. Zakládají si také na dobrém vztahu s farmáři a za kakaové boby platí vyšší cenu, než je tržní cena této komodity. Pomáhají v rozvoji farmářských komunit v kakaových zemích.

Čokoládovna získává za své tabulky v každém roce světově uznávané ceny Great Taste, Chocolate Award nebo Academy of Chocolate. V roce 2022 získali Golden Bean od Academy of Chocolate za tabulku Maya Mountain Belize 70%.

Všechny čokolády od Standout Chocolate

 


Proč to musíte ochutnat

Čokoládovna získává za své tabulky v každém roce světově uznávané ceny Great Taste, Chocolate Award nebo Academy of Chocolate. V roce 2022 získali Golden Bean od Academy of Chocolate za tabulku Maya Mountain Belize 70%.