Prodej skončil

Zaabär
DUO HOŘKÁ S LEVANDULÍ Z ANDALUSIE
hořká čokoláda s levandulí 56%

Hořká čokoláda v kombinaci s voňavou andaluskou levandulí. Dvě tabulky v dárkové krabičce.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Nejprodávanější
Seed and Bean 72% hořká čokoláda levandule BIO 75 g

Seed and Bean

Levandule

72% hořká čokoláda 75 g
99
Do košíku
ks


Katalogové číslo: 5425021941012 Hmotnost: 70 g

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2242.6 g
Tuky
34.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny
20.9 g
Sacharidy
42.2 g
    z toho cukry
37.7 g
Vláknina
9.6 g
Bílkoviny
6.7 g
Sůl
0.03 g
Poznejte čokoládovnu

ZAABÄR

Pokud by Vás zajímal význam poněkud exotického názvu Zaabär, vězte, že se jedná o inspiraci tureckým kořenářským trhem (bazaar), který majiteli učaroval pro svoji charakteristickou směsici chutí, vůní i emocí. Není proto žádným překvapením, že právě koření hraje v této výrobně čokolády hlavní roli. Mezi typickými příchutěmi čokoládových pochutin zde tak najdete základní výbavu každé správné hospodyňky: skořici, zázvor, koriandr, anýz, kardamom a mnohé další. Tato belgická čokoládovna se zkrátka doslova řídí heslem, že čokoláda je kořením života!

Firmu založil v roce 2007 Belgičan François-Jean Decarpentrie s jasným cílem: propojit jemnou chuť belgické čokolády s nejrůznějšími vůněmi světa. Mimo jiné lákala zakladatele i idea propojení „vnitřního a vnějšího světa čokoládovny“ – tedy výroby čokolády a samotného prodeje na jednom místě. To se mu povedlo, a tak již po prvním roce vzniká v Bruselu „Zaabär Factory Shop“: unikátní prostor, kde se na 600m2 vyrábějí ty nejlahodnější čokoládové pochutiny, zatímco o pár metrů dál se François-Jean setkává se svými zákazníky.

Většina čokolád speciálně vakuově balená – tak aby si uchovaly svoji čerstvost a jedinečné aroma.

Všechny čokolády od ZAABÄR

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Nejprodávanější
Seed and Bean 72% hořká čokoláda levandule BIO 75 g

Seed and Bean

Levandule

72% hořká čokoláda 75 g
99
Do košíku
ks