159
ks
Bio
Akesson's 100% hořká čokoláda Madagascar Bejofo Estate BIO 60 g

Åkesson's
100% MADAGASKAR BEJOFO ESTATES
100% hořká čokoláda 60 g

Skladem 22 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Červené ovoce
Dochuť

Je tu další vynikající 100% tabulka tentokrát z madagaskarského kakaa ze Sambirano Valley. Uspokojí každého milovníka čokolád bez cukru. Tabulka má jemnou konzistenci a velmi silnou citrusovou kyselinku s intenzivní plnou kakaovou chutí. V dochuti najdete čerstvé červené bobuloviny. Užijte si ji.

159
142 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: Åkesson's, Katalogové číslo: 7640141021125 Hmotnost: 60 g, 100 g = 265,00 Kč

Složení

kakaové boby, kakaové máslo. Obsah kakaa: 100 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka, vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2522/609,7 kJ/kcal
Tuky
53,7 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
32,5 g
Sacharidy
14,1 g
    z toho cukry
0,2 g
Vláknina
g
Bílkoviny
11,9 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani 100% Madagaskar Bejofo Estates od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

Všechny čokolády od Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Akesson's 100% hořká čokoláda Madagascar Bejofo Estate BIO 60 g

Åkesson's

100% Madagaskar Bejofo Estates

100% hořká čokoláda 60 g
159
Do košíku
ks