Prodej skončil

Chocolate Tree
PERU MLÉČNÁ Z CHILILIQUE
50% mléčná čokoláda 80 g

Smetana
Tóny
Střední
Intenzita
Bobuloviny
Dochuť

V odlehlém horském údolí severního Peru je vesnice Chililique. Ve spolupracují Chocolate Tree s místními farmáři společnosti CacaoTales, kteří zpracovávají kakao té nejvyšší kvality a vzniká tak naprosto výjimečná čokoláda.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Chocolate Tree, Katalogové číslo: 5060315920931 Hmotnost: 80 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo. 80 g Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 50 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2097 g
Tuky
33.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
19.5 g
Sacharidy
48.8 g
    z toho cukry
38 g
Vláknina
13 g
Bílkoviny
9.6 g
Sůl
0.3 g
Poznejte čokoládovnu

Chocolate Tree

Chocolate Tree je bean-to-bar čokoládovna, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa.

V roce 2009 Alaistair and Friedrike Gower založili svoji čokoládovnu ve Skotsku v Edinburghu. Velmi si zakládají na tom, aby jejich čokolády byly z těch nejlepších kakaových odrůd současnosti z Peru, Kolumbie, Venezuely a Madagaskaru. Sami osobně dohlížejí na fermentaci a sušení na jednotlivých plantážích a ladí finální chuť přímo s místními pěstiteli a farmáři.

S vášní ke své práci kakao pečlivě praží, odstraňjí slupky, melou, konšují a to vše pouze v malých várkách. V jejich portfóliu najdete vynikající čisté single origin tabulky, ale také čokolády s alternativními sladidly a rostlinnými mléčnými produkty. Za ochutnání stojí tabulky s tradičními alkoholy, jakými jsou peruánské Pisco, mexický Mezcal, rum nebo whisky.

Všechny čokolády od Chocolate Tree

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST