169
ks

Francois Pralus
MADAGASCAR CRIOLLO
75% hořká čokoláda 100g

Skladem 12 ks
Maliny
Tóny
Silná
Intenzita
červené hrozny
Dochuť

Chuťově velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů, vyrobená z nejaromatičtější odrůdy kakaových bobů Criollo. Vítěz Great Taste Awards 2011.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320079 Hmotnost: 100 g

Složení

 kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sojový lecitin. Obsah kakaové sušiny min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9,6 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagascar Criollo od Francois Pralus není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Great Taste Awards ***

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Mélissa

45% mléčná čokoláda 100g
169

Bonnat Chocolate

Lait aux Amandes s mandlemi

55% mléčná čokoláda 100g
179
Exkluzivní
Bio
Rococo 65% hořká čokoláda - chilli papričky Bio 70g

Rococo Chocolates

Chilli Bio

65% hořká čokoláda 70g
148

Amedei

Toscano Black

63% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

Toscano Black

70% hořká čokoláda 50g
169
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Francois Pralus Madagascar Criollo Le 100% hořká čokoláda 100g

Francois Pralus

Madagascar Criollo

100% hořká čokoláda 100g
179
Novinka
Amedei Toscano Black 90% hořká čokoláda 50g

Amedei

Toscano Black

90% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

I Cru - Ecuador

70% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

I Cru - Jamaica

70% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

I Cru - Madagascar

70% hořká čokoláda 50g
169
Novinka
Amedei I Cru - Venezuela 70% hořká čokoláda 50g

Amedei

I cru - Venezuela

70% hořká čokoláda 50g
169

Francois Pralus

Cacao Show

75% horká čokoláda 250g
335