Prodej skončil

Francois Pralus
MADAGASKAR CRIOLLO
75% hořká čokoláda 100 g

Maliny
Tóny
Silná
Intenzita
červené hrozny
Dochuť

Madagaskar je oblíbeným místem tohoto čokolatiéra. Vybírá kakaové boby z oblasti Ambaja v regionu Sambirano, kde v hojném počtu rostou kakaovníky odrůdy Criollo. Čokoláda má vyváženou nakyslou chuť s ovocnými a květinovými tóny.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320079 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Madagaskar Criollo od Francois Pralus není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Great Taste Awards ***

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST