169
ks
V posledním týdnu zakoupilo 5 zákazníků
Francois Pralus Mélissa 45% mléčná čokoláda 100 g Další fotografie 4

Francois Pralus
MÉLISSA
45% mléčná čokoláda 100 g

Skladem 6 ks
Med
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Bronzové umístění na Academy of Chocolate 2013. Poznejte vyvážené aroma s tóny medu a karamelu. Bude to to nejlepší, co jste kdy ochutnali. Vysokoprocentní mléčná čokoláda je vyrobena z madagaskarského kakaa odrůdy Criollo.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320154 Hmotnost: 100 g

Složení

cukr, kakaové máslo, sušené mléko 25 %, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaové sušiny min. 45 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2449/589 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
27 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
27 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,17 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Mélissa od Francois Pralus není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169
Bio
Chocolate & Love Pomegranate 70% hořká čokoláda - granátové jablko Bio 80 g

Chocolate & Love

Granátové jablko

70% hořká čokoláda 80 g
109