299
ks

Friis-Holm
MEDAGLA SOY NICARAGUA
70% hořká čokoláda se sójovými boby 100 g

Skladem 27 ks

Nikaragujské kakaové boby, tzv. žluté ovoce „Medal“. Tato vzácná odrůda kakaa je plná intenzivních až pikantních ovocných chutí. Dokonale se snoubí s umami chutí sušených sójových bobů z Yuasy v Japonsku. Netradiční příchuť se v lahodné čokoládě jen lehce objevuje, v čokoládě je sója zamíchaná v malých kouscích a příjemně křupe.

299
260 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Nikaragua
Původ bobů
Dánsko
Vyrobeno


Výrobce: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, Katalogové číslo: 5711806426011 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušená sójaMůže obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa min. 70 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2425/579 kJ/kcal
Tuky
36 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
12 g
Sacharidy
38 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
7,5 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
Z. -
20.03.2021

Veľmi jemná, krásne sa rozpúšťa v ústach.

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
FRIIS-HOLM O´PAYO 50% mléčná čokoláda 100 g

Friis-Holm

O'Payo mléčná

50% mléčná čokoláda 100 g
299
Bio
FRIIS-HOLM O´PAYO HAZELNUT 50% mléčná čokoláda s ořechy 100 g

Friis-Holm

O´Payo Hazelnut

50% mléčná čokoláda s ořechy 100 g
299
Novinka
Bio
FRIIS-HOLM O´PAYO LIQUORICE 50% mléčná čokoláda se slanou lékořicí 100 g

Friis-Holm

O´Payo Liquorice

50% mléčná čokoláda se slanou lékořicí 100 g
299

Friis-Holm

Dark Milk

55% mléčná čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Dark milk

65% mléčná čokoláda 100 g
299
Bio
FRIIS-HOLM O´PAYO 68% hořká čokoláda 100 g

Friis-Holm

O'Payo Nicaragua

68% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

60% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua s boby

60% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

La Dalia Nicaragua

85% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Medagla Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Rugoso Bad Fermentation

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Chuno Double Turned

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Barba Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Nicaliso Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Johe Nicaragua

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Indio Rojo

70% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Madagascar fast dried

64% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Madagascar slow dried

64% hořká čokoláda 100 g
299