169
ks
Bio
GR 45% bílá čokoláda PERU - kakaové boby BIO 50 g

Georgia Ramon
PERU S DRCENÝMI BOBY
45% bílá čokoláda 50 g

Skladem 20 ks
Karamel
Tóny
Střední
Intenzita
Ořechy, kakao
Dochuť

Tato bílá čokoláda je přírodní a kakaové máslo nebylo, jako obvykle dearomatizováno. Proto je tato čokoláda jedinečně aromatická a voňavá. Má aroma karamelu, ořechů a kakaa.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

45% bílá čokoláda z peruánského kakaového másla, odrůdy Trinitario. Objevíte v ní kakaové drcené boby, té samé odrůdy. Chutí vás osloví svými karamelovými a oříškovými tóny.

Peru
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821244 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaové máslo, raw třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové boby. Minimální obsah kakaového  másla: 42 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2650/633 kJ/kcal
Tuky
51 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
31 g
Sacharidy
39 g
    z toho cukry
38 g
Vláknina
g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0,22 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Peru s drcenými boby od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

-15% Expirace
Akce
Bio
GR 82% hořká čokoláda - Fahrenheit 132 R.A.W. BIO 50 g

Georgia Ramon

Fahrenheit 132 R.A.W.

82% hořká čokoláda 50g
159
135
Bio
GR 44% mandlová hořká čokoláda - pistácie VEGAN BIO 50 g

Georgia Ramon

Mandlová čokoláda s pistáciemi

44% hořká čokoláda 50 g
179
Bio
GR 42% bílá čokoláda - červená řepa a kokos VEGAN BIO 50g

Georgia Ramon

Červená řepa a kokos

42% bílá čokoláda 50 g
159
Bio
GR 70% hořká čokoláda - lišky BIO 50 g

Georgia Ramon

Lišky

70% hořká čokoláda 50 g
169
Bio
GR 80% hořká čokoláda - Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
169

Georgia Ramon

Venezuela Chuao

75% hořká čokoláda 50 g
179
Bio
GR 58% mléčná čokoláda Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
169
Bio
GR 73% hořká čokoláda - Brazílie BIO 50 g

Georgia Ramon

Brazílie

73% hořká čokoláda 50g
159