179
ks
Bio
GR 55% mléčná čokoláda KÁVA A KAKAOVÉ BOBY BIO 50 g

Georgia Ramon
KÁVA A KAKAOVÉ BOBY
55% mléčná čokoláda 50 g

Skladem 7 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Kakao, smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Káva
Dochuť

Ideální tabulka mléčné čokolády pro milovníky kávy. Kakaové boby jsou konšovány s Arabica kávovými zrny. Kávová zrna jsou speciálně pražená specialisty z německého Hamburku. Jde o vyladěnou čokoládu s křupavými kakaovými boby.

179
160 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820148 Hmotnost: 50 g, 100 g = 358,00 Kč

Složení

kakaové máslo, sušené plnotuč. mléko (19 %), raw třtinová cukr, kakaová hmota, kakaové boby (7 %), káva (8 %). Obsah kakaa min.: 55 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2470/590 kJ/kcal
Tuky
48 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
28 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,16 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Káva a kakaové boby od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon