189
ks
Bio
GR 70% hořká čokoláda GUATEMALA BIO 50 g

Georgia Ramon
70% GUATEMALA
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 18 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Zemité
Tóny
Silná
Intenzita
Sušené ovoce, dřevo
Dochuť

S Georgia Ramon představuje tabulku čokolády z exotické Guatemaly, která osloví čokoládové fajnšmekry. Tabulka má velmi výrazně aromatickou zemitou chuť s dochutí po sušeném ovoci, medu a dřevě. Užijte si netradiční čokoládovou degustaci.

189
169 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Guatemala
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821145 Hmotnost: 50 g, 100 g = 378,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy mléka a ořechových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2328/556 kJ/kcal
Tuky
39 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani 70% GUATEMALA od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST