179
ks
Novinka
Bio
GR 70% hořká čokoláda - Madagaskar 50 g

Georgia Ramon
MADAGASKAR
70% hořká čokoláda 50 g

Skladem 12 ks
tropické citrusy, koření, med
Tóny
silná
Intenzita
pražené ořechy
Dochuť

Maya plantáže jsou největšími plantážemi na Madagaskaru. Rozkládají se na rozloze 635 hektarů a skládají se z osmi různých farem. Všechny kakaové stromy jsou zde pěstovány tradičními metodami. Jednou z farem je Ottange Farm, nejmenší z těchto osmi plantáží, a najdeme ji nejblíže řece Ramena. Na této farmě se ročně vypěstuje 6 tun kvalitních kakaových bobů odrůdy Trinitario. Čokoláda se vyznačuje tropickými ovocnými tóny s dochutí medu.

179
156 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821206 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 70 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2248/537 kJ/kcal
Tuky
40 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Madagaskar od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
179

Ajala

Madagaskar

70% hořká čokoláda 45 g
115

Amedei

I Cru - Madagaskar

70% hořká čokoláda 50 g
169

Friis-Holm

Madagascar fast dried

64% hořká čokoláda 100 g
299

Friis-Holm

Madagascar slow dried

64% hořká čokoláda 100 g
299