Bio
GR 75% hořká čokoláda BALI Jembrana KSS Cooperative BIO 50 g

Georgia Ramon
BALI JEMBRANA KSS COOPERATIVE
75% hořká čokoláda 50 g

Není skladem
Marmeláda, santalové dřevo
Tóny
Silná
Intenzita
Vlašské ořechy
Dochuť

Bali je v současné době mezi čokolatiéry velmi oblíbenou kakaovou destinací. Nesmí tedy chybět ani portfoliu čokoládovny Georgia Ramon z německého Bonnu. Kakao pochází s balijského kakaového družstva Kerta Semaya Samaniva (KSS). Ochutnáte 75% tabulku čokolády s chuťovými tóny marmelády, santalového dřeva, medu s dochutí vlašských ořechů.

189
169 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Bali
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821336 Hmotnost: 50 g, 100 g = 378,00 Kč

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy mléka a ořechových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2270/542 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
31 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST